top of page

DEŽURNA TEHNIČNA PODPORA  

Vedno pripravljeni, vedno na voljo. 24 ur na dan, vse dni v tednu.

V SUS dvigala razumemo, da je zagotavljanje nemotenega delovanja dvigal ključnega pomena za vsakdanje udobje in varnost. Zato smo razvili storitev dežurne tehnične podpore, ki je oblikovana tako, da vam zagotavlja mirnost in zaupanje, ne glede na to, ali gre za montažo, obnovo ali servisiranje vašega dvigala. Naša ekipa strokovnjakov je na voljo 24 ur na dan, vsak dan v letu, pripravljena hitro odreagirati na vsak klic. Z enostavnim pritiskom na gumb našega klicnega centra boste takoj povezani z dežurnim tehničnim osebjem, ki je specializirano za hitro diagnozo in odpravo težav, zagotavljajoč, da bo vaše dvigalo znova delovalo brezhibno v najkrajšem možnem času. Zavezanost izjemni storitvi in strokovni podpori je tisto, kar nas loči in zagotavlja, da ste lahko brezskrbni, vedoč, da je vaše dvigalo v najboljših rokah.

Industrije, ki jih oskrbuje SUS

Dvigalne storitve podjetja SUS so namenjene širokemu spektru industrij. Z našimi rešitvami opremljamo stanovanjske zgradbe, komercialne komplekse, industrijske objekte, bolnišnice, šole pa tudi nakupovalne centre in letališča. Vsaka industrija se srečuje z edinstvenimi izzivi in zahtevami, SUS pa je vedno v polni pripravljenosti prilagajanja tem izzivom in zahtevam, ne glede na to, ali gre za potrebo po povečanju zmogljivosti prevoza ali zmanjšanju hrupa ali pa izpolnjevanju strogih varnostnih predpisov. Z našim poglobljenim razumevanjem in dolgoletnimi izkušnjami v industriji dvigal smo vedno pripravljeni pomagati našim strankam najti optimalno rešitev za njihove potrebe.

Osebna Dvigala

Naša osebna dvigala so oblikovana z mislijo na vaše udobje in varnost. Ponujamo različne modele osebnih dvigal, ki se prilagajajo različnim prostorskim zahtevam in estetskemu okusu. Z visoko stopnjo prilagodljivosti lahko osebna dvigala popolnoma vključimo v obstoječo arhitekturo vašega doma ali poslovnega objekta. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati najboljše osebno dvigalo za vaše potrebe in vam zagotovila strokovno montažo ter redni servis. Naj bo premikanje po vašem domu ali poslovnem prostoru enostavno, zanesljivo in elegantno z našimi osebnimi dvigali. Pridobite večjo neodvisnost in udobje v svojem vsakdanjem življenju s kakovostnimi osebnimi dvigali od SUS Dvigal.

S tehnološkimi inovacijami, vrhunsko kakovostjo ter vrsto strokovnih storitev zagotavljamo udoben in varen prevoz oseb in tovora. 
Dvigalo v naših rokah = vaša pot navzgor

Zakaj izbrati SUS

Zaradi edinstvene narave naših poslovnih dejavnosti, razumemo tudi edinstvene zahteve oziroma želje strank, pri čemer se trudimo te zahteve in želje tudi razumeti in jih uresničiti. V središču našega poslovanja je popolna predanost stranki, razumevanje njenih potreb in želja. Zavedamo se, da je hitra odzivnost ključnega pomena, zato smo zavezani h kar se da najhitrejšemu odgovoru na vaše povpraševanje in vprašanja. Stranke podjetja SUS so na njihovo željo deležne podpore 24/7. Poleg je podjetje SUS največje slovensko podjetje za servisiranje dvigal, kar nam daje dodatno prednost pri razumevanju lokalnih potreb in standardov.

Standardi in predpisi

Podjetje SUS spoštuje vse veljavne standarde in predpise za uporabo dvigal in zagotavlja, da so dvigala ne le učinkovita in zanesljiva, ampak tudi v skladu z vsemi regulativami. Ta prizadevanja za skladnost dokazujejo zavezanost k zagotavljanju najvišje stopnje varnosti za vse stranke.

IZBRATI SUS POMENI IZBRATI FLEKSIBILNOST.
Prilagajanje vašim potrebam ni opcija, je naša zavezanost. Nudimo rešitve za različne funkcionalne in arhitektonske zahteve. Zahteve po učinkovitosti so naša prioriteta.

bottom of page