top of page

Dvigalne rešitve za stanovanjske objekte

Podjetje SUS se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami  servisiranja dvigal za stanovanjske stavbe. Celoten SUS kolektiv razume, da morajo dvigala v stanovanjskih objektih zagotavljati varnost, dostopnost in udobje za vse vseh stanovalcev. SUS storitve so zasnovane tako, da odgovarjajo na vse potrebe strank, vključno z dežurno  tehnično podporo 24/7, zagotavljajo hitre intervencije in so skladne z vsemi veljavnimi standardi.

SUS objekti

Podjetje SUS je specializirano za servisiranje osebnih in tovornih dvigal v vseh panogah, z osredotočenostjo na stanovanjske hiše in etažne bloke. SUS s pravilnim in rednim servisiranjem dvigal podaljšuje njihovo življenjsko dobo ter zanesljivo delovanje in s tem zagotavlja varnost in udobje vseh uporabnikov. SUS storitve obsegajo redne preglede, servisiranje in potrebna popravila dvigal, pri čemer se uporablja le najkakovostnejše dele. Predana ekipa SUS strokovnjakov zagotavlja hitro in učinkovito odzivnost, kar omogoča izpolnjevanje vseh zahtev in pričakovanj strank.

SUS storitve

SUS storitve za stanovanjske objekte vključujejo montažo, redno servisiranje, obnovo in modernizacijo dvigal. Vsak mesec se izvajajo redni natančni pregledi vsakega dvigala, s čimer zagotovimo njegovo optimalno delovanje in varnost uporabnikov. To vključuje preverjanje vseh varnostnih naprav, nosilnih vrvi ali verig, izolacije tokokrogov, pogonskih naprav in drugih ključnih komponent dvigala. Prav tako nudimo digitalno orodje, ki strankam omogoča spremljanje, kdaj je bil izveden zadnji servis in kdaj je načrtovan naslednji.

Naša Osebna Dvigala

SUS na svetovnem trgu slovi po izjemni sposobnosti prilagodljivosti izdelave dvigal. Ne glede na to, ali gre za nov ali že obstoječ objekt, SUS kolektiv poskrbi za vse. SUS strokovnjaki vam bodo zagotovili optimalno rešitev, primerno vašim potrebam.

Podjetje SUS se pri svojem razvoju zaveda pomena trajnostnega pristopa. Značilnosti SUS dvigal, kot so pogonski motorji, LED osvetlitev, regenerativni sistemi in način mirovanja, odražajo spoštovanje tako do uporabnikov kot tudi do okolja.

SUS sistemi za vertikalni transport so v skladu z in certificirani po standardih, kot so EN81-20/50, EN81-21 & EN81-1, EN 81-20 in EN81-41. Prav tako ustrezajo Direktivi 2006/42/EC in ISO 9001 za oblikovanje ter proizvodnjo.

Popolno prileganje

Energetska učinkovitost

Zagotavljanje standardov

Zakaj izbrati SUS

Zaradi edinstvene narave naših poslovnih dejavnosti, razumemo tudi edinstvene zahteve oziroma želje strank, pri čemer se trudimo te zahteve in želje tudi razumeti in jih uresničiti. V središču našega poslovanja je popolna predanost stranki, razumevanje njenih potreb in želja. Zavedamo se, da je hitra odzivnost ključnega pomena, zato smo zavezani h kar se da najhitrejšemu odgovoru na vaše povpraševanje in vprašanja. Stranke podjetja SUS so na njihovo željo deležne podpore 24/7. Poleg je podjetje SUS največje slovensko podjetje za servisiranje dvigal, kar nam daje dodatno prednost pri razumevanju lokalnih potreb in standardov.

Standardi in predpisi

Podjetje SUS spoštuje vse veljavne standarde in predpise za uporabo dvigal in zagotavlja, da so dvigala ne le učinkovita in zanesljiva, ampak tudi v skladu z vsemi regulativami. Ta prizadevanja za skladnost dokazujejo zavezanost k zagotavljanju najvišje stopnje varnosti za vse stranke.

Kaj pravijo drugi o nas

SUS portfelj vsebuje številne uspešne projekte za stanovanjske stavbe, ki so presegli pričakovanja strank. Stranke pričajo o svojem zadovoljstvu s hitro odzivnostjo, kakovostjo storitev in podporo 24/7.

HITRI, UČINKOVITI IN ODZIVNI.
Za dodatne informacije glede produktov in storitev nas kontaktirajte po telefonu na številko 01 620 77 44 ali preko spletne pošte na naslov info@sus.si. SUS klicni center je strankam na voljo 24/7. SUS kolektiv se zaveda, da je vrhunska podpora ključ do trajnostnih odnosov s strankami.

bottom of page