top of page

Zdravstvene ustanove

Slovenian Up-lift Solutions (SUS) je vodilno slovensko podjetje, ki je že več kot 54 let specializirano za vzdrževanje, gradnjo in modernizacijo dvigal v zdravstvenih ustanovah. Z izkušnjami, ki segajo čez pol stoletja, smo vzpostavili trdno in zanesljivo infrastrukturo, ki zagotavlja brezhibno delovanje dvigal v več kot 350 zdravstvenih ustanovah po vsej Sloveniji.

SUS se na globalnem trgu odlikuje po izjemni prilagodljivosti pri izdelavi dvigal. Lahko se zanesete na nas, bodisi za nov ali obstoječ objekt. Naši strokovnjaki vam bodo zagotovili rešitev, ki bo izpolnila vaše zahteve

Biti trajnosten je danes faktor, ki ga vsi jemljejo resno. Pogonski motorji, led luči, regenerativni pogon in obratovanje v načinu mirovanja so značilnosti dvigala, ki spoštuje prebivalce in okolje

vertikalni transportni sistemi SUS se skladajo in so certificirani po standardih EN81-20/50, EN81-21 & EN81-1, EN 81-20, EN81-41, Direktiva 2006/42/EC, ISO 9001 za oblikovanje in izdelavo.

Popolno prileganje

Energijska učinkovitost

Izpolnjujejo standarde

Naša Dvigala

Zakaj izbrati nas

Naša edinstvena prodajna točka je naše popolno razumevanje potreb stanovanjskih stavb, ko gre za storitve dvigal. Zavedamo se, da je hitra odzivnost ključna, zato smo zavezani k temu, da bomo na klice odzvali v povprečju 18 minutah. Naše stranke so naše največje bogastvo, zato jim vedno zagotavljamo 24/7 podporo. Poleg tega smo največje slovensko podjetje za servisiranje dvigal, kar nam daje dodatno prednost pri razumevanju lokalnih potreb in standardov.

Standardi in predpisi

V SUS spoštujemo vse veljavne standarde in predpise za uporabo dvigal. S tem zagotavljamo, da so naša dvigala ne le učinkovita in zanesljiva, ampak tudi v skladu z vsemi predpisi. Ta prizadevanja za skladnost dokazujejo našo zavezanost k zagotavljanju najvišje stopnje varnosti za vse naše stranke.

Primeri in pričevanja strank

V svojem portfelju imamo številne uspešne projekte za stanovanjske stavbe, ki so jih naše stranke toplo sprejele. Naše stranke redno pohvaljujejo našo hitro odzivnost, kakovost storitev in stalno podporo. (Pričevanja bodo dodana kasneje).

Naš Porfolio 

Izbrati SUS pomeni prilagodljivost.
Prilagojena zahteva je naše področje strokovnosti. Lahko odgovorimo na različne funkcionalne, arhitektonske in zahteve po učinkovitosti.

bottom of page