top of page

Zdravstvene ustanove

Za zdravstvene ustanove, vključno z bolnišnicami, klinikami, domovi za ostarele, rehabilitacijskimi centri in zdravstvenimi centri, je redna skrb za osebna dvigala izredno pomembna. Zagotavljanje varnega in učinkovitega premeščanja bolnikov ter osebja ostaja naša glavna zaveza. V SUS se naši strokovnjaki posvečajo temeljitim pregledom in vzdrževalnim delom na dvigalih v vseh teh objektih, s čimer se ohranja njihova varnost in optimalno delovanje. Ta pristop znatno zmanjšuje možnost za nepričakovane težave z dvigali in zagotavlja njihovo zanesljivost, kar je še posebej ključno v okoljih, kjer je hitrost in zanesljivost prevoza lahko vprašanje življenja in smrti.

SUS storitve

SUS storitve za izobraževalne objekte vključujejo montažo, redno servisiranje, obnovo in modernizacijo dvigal. Vsak mesec se izvajajo redni natančni pregledi vsakega dvigala, s čimer zagotovimo njegovo optimalno delovanje in varnost uporabnikov. To vključuje preverjanje vseh varnostnih naprav, nosilnih vrvi ali verig, izolacije tokokrogov, pogonskih naprav in drugih ključnih komponent dvigala. Prav tako nudimo digitalno orodje, ki strankam omogoča spremljanje, kdaj je bil izveden zadnji servis in kdaj je načrtovan naslednji.

Popolno prileganje

Energijska učinkovitost

Izpolnjujejo standarde

SUS na svetovnem trgu slovi po izjemni sposobnosti prilagodljivosti izdelave dvigal. Ne glede na to, ali gre za nov ali že obstoječ objekt, SUS kolektiv poskrbi za vse. SUS strokovnjaki vam bodo zagotovili optimalno rešitev, primerno vašim potrebam.

Podjetje SUS se pri svojem razvoju zaveda pomena trajnostnega pristopa. Značilnosti SUS dvigal, kot so pogonski motorji, LED osvetlitev, regenerativni sistemi in način mirovanja, odražajo spoštovanje tako do uporabnikov kot tudi do okolja.

SUS sistemi za vertikalni transport so v skladu z in certificirani po standardih, kot so EN81-20/50, EN81-21 & EN81-1, EN 81-20 in EN81-41. Prav tako ustrezajo Direktivi 2006/42/EC in ISO 9001 za oblikovanje ter proizvodnjo.

Naša Dvigala

Zakaj izbrati SUS

Zaradi edinstvene narave naših poslovnih dejavnosti, razumemo tudi edinstvene zahteve oziroma želje strank, pri čemer se trudimo te zahteve in želje tudi razumeti in jih uresničiti. V središču našega poslovanja je popolna predanost stranki, razumevanje njenih potreb in želja. Zavedamo se, da je hitra odzivnost ključnega pomena, zato smo zavezani h kar se da najhitrejšemu odgovoru na vaše povpraševanje in vprašanja. Stranke podjetja SUS so na njihovo željo deležne podpore 24/7. Poleg je podjetje SUS največje slovensko podjetje za servisiranje dvigal, kar nam daje dodatno prednost pri razumevanju lokalnih potreb in standardov.

Standardi in predpisi

Podjetje SUS spoštuje vse veljavne standarde in predpise za uporabo dvigal in zagotavlja, da so dvigala ne le učinkovita in zanesljiva, ampak tudi v skladu z vsemi regulativami. Ta prizadevanja za skladnost dokazujejo zavezanost k zagotavljanju najvišje stopnje varnosti za vse stranke.

IZBRATI SUS, POMENI IZBRATI FLEKSIBILNOST.
Prilagajanje vašim potrebam ni opcija, je naša zavezanost. Nudimo rešitve za različne funkcionalne in arhitektonske zahteve. Zahteve po učinkovitosti so naša prioriteta.

bottom of page