top of page

ZAKAJ IZBRATI SUS?

Podjetje SUS dvigala d.o.o. je že od leta 1967 vodilno na slovenskem tržišču za servisiranje in montažo dvigal. S svojo prisotnostjo na treh celinah in sodelovanjem z več kot 350 podjetji, SUS neprestano teži k inovacijam, napredku in izjemni uporabniški izkušnji storitve za vsako stranko.

SUS poslanstvo

SUS poslanstvo je z osredotočenostjo na stranko zagotavljati inovativne rešitve dvigalnih storitev.

Vrednote podjetja SUS se odražajo v kakovosti, zanesljivosti, kredibilnosti, odzivnosti, učinkovitosti in osredotočenosti na stranke. Celoten kolektiv vodi strast do nenehnega izboljševanja, inovativnosti in popolne odgovornosti, pri čemer je v jedru razmišljanja in napredka vedno stranka.

Zakaj izbrati SUS

SUS kot domače podjetje razume posebnosti ter trende slovenskega trga in zna na njih odgovoriti učinkovito in fleksibilno. Zahvaljujoč obsežnemu znanju, vrhunskim storitvam in nenehni zavezanosti k izboljšavam in inovacijam, številni prepoznavajo SUS kot vodilnega v industriji dvigal.

SUS_33.jpg

Ker smo enoten kolektiv …

… ki v središče svojega poslanstva postavlja zadovoljstvo in želje strank. Stranka ima vedno prav, zato se trudimo presegati njena pričakovanja. Vedno. Vsako sodelovanje s stranko je ključ do izboljšanja uporabniške izkušnje , kolektivu SUS pa omogoči priložnost za rast in razvoj. SUS je za vas dostopen 24/7. Za brezskrbnost uporabe vsakega dvigala skrbi SUS dežurna tehnična podpora, sestavljena iz izkušenih strokovnjakov in profesionalnih komercialistov. Celoten SUS kolektiv si prizadeva, da je vsaka stranka seznanjena z vsemi potrebnimi informacijami, zadovoljna in prepričana v izjemno kakovost SUS dvigal in storitev.

Naše delo je sinonim za kakovost

Montaža dvigal

Tehnična podpora 24/7

Svetovanje

SUS kolektiv z obsežnim znanjem in pristopom po meri zagotavlja, da je vsak del projekta izveden z najvišjo stopnjo natančnosti in profesionalnosti, ne glede na kompleksnost vašega projekta.

Stranka je zgolj s pritiskom na gumb v nekaj trenutkih povezana s SUS dežurno tehnično podporo, ki poskrbi za hitro in zanesljivo intervencijo.

Podjetje SUS sodeluje z naročniki iz vseh koncev sveta. SUS strokovnjak pride na lokacijo, kjer opravi temeljit pregled pred finalno fazo in uradnim zagonom vašega projekta.

Ker SUS dela izključno z vrhunskimi materiali

Podjetje SUS odlikuje kakovost tako v odnosu do strank, ki so vedno na prvem mestu, kot tudi v materialu, ki ga dobavljamo zgolj od priznanih evropskih proizvajalcev, ki ustrezajo najvišjim kakovostnim in varnostnim standardom.

Ker je SUS izurjen v hitrosti in učinkovitosti

Z uporabo SUS lokalne servisne mreže se lahko pohvalimo z izjemno hitrostjo odzivnosti – povprečen reševalni čas za Slovenijo je v povprečju 18 minut. Poleg tega aktivno vlagamo in podpiramo izobraževanje o pravilni in učinkoviti uporabi dvigal. Vsaki naši stranki to znanje nudimo brezplačno, saj verjamemo v pomen informiranosti in varnosti.

Ker je SUS deležen zaupanja svojih strank

Našo odličnost v storitvah in uspešnost v poslovanju potrjuje najvišja bonitetna ocena AA1+. To je odraz naše predanosti, kakovosti in predvsem integritete pri opravljanju našega dela.

HITRI, UČINKOVITI IN ODZIVNI.
Za pridobitev brezplačnega pregleda ali ponudbe za servis vašega dvigala nas kontaktirajte po telefonu na številko 01 620 77 44 ali preko spletne pošte na naslov info@sus.si. 

bottom of page