top of page
invalidska-dvigala-ploscadi.jpg

Invalidska dvigala

Podjetje SUS DVIGALA ponuja v svojem izboru dvigal invalidska dvigala, ki so osredotočena na zagotavljanje svobode gibanja za osebe z omejeno mobilnostjo. Zasnovana z mislijo na funkcionalnost, invalidska dvigala SUS zagotavljajo varnost, udobje in zanesljivost v različnih okoljih, bodisi doma ali v javnih prostorih, zunaj ali znotraj. Z uporabo napredne tehnologije, ki je prilagojena specifičnim potrebam uporabnikov, se SUS zavzema za odpravljanje omejene mobislnosti, s čimer omogoča enostavnejše premagovanje vsakodnevnih izzivov.

Zakaj izbrati SUS invalidska dvigala

SUS invalidska dvigala so oblikovana na način, da izpolnjujejo in presegajo pričakovanja uporabnikov. Z robustno konstrukcijo zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, namestitev pa je mogoča ne glede na objekt. Na voljo so v različnih izvedbah - stopniščna ali vertikalna dvigala, ki se prilagodijo specifičnim zahtevam objekta in željam naročnika.

Inovativna rešitev za vsak prostor

Vsako dvigalo je opremljeno z naprednim sistemom za enostavno vožnjo, ki zagotavlja popolno varnost in udobje pri uporabi. Ne glede na izbrano izvedbo, SUS invalidska dvigala odlikuje tiha in gladka vožnja, kar zagotavlja prijetno izkušnjo za uporabnika ali uporabnike.

Strokovno svetovanje in prilagojene rešitve

V podjetju SUS DVIGALA razumemo, da je izbira pravega invalidskega dvigala lahko zahtevna. V ta namen so vedno na voljo SUS inženirji in strokovnjaki, da vam ponudijo strokovno svetovanje, prilagojeno vašim potrebam. Skupaj bomo našli idealno rešitev, ki bo ustrezala vašemu prostoru in zahtevam, ne glede na to, ali iščete rešitev za domačo uporabo ali za javne prostore.

SUS zavezanost k dostopnosti

V podjetju SUS DVIGALA smo zavezani k odstranjevanju ovir in zagotavljanju večje dostopnosti za invalidne osebe. SUS invalidska dvigala so več kot le prevozno sredstvo – so ključ do svobode gibanja in samostojnosti. Stopite v stik z nami za več informacij in odkrijte, kako lahko SUS rešitev spremeni vaš prostor v dostopno in vključujoče okolje.

Za več informacij o SUS invalidskih dvigalih ali za pripravo individualne ponudbe nas lahko kontaktirate po telefonu na številko 01 620 77 44 ali po elektronski pošti na naslov info@sus.si.

bottom of page