top of page

PRIČEVANJA IN USPEŠNE ZGODBE STRANK PODJETJA SUS

Podjetje SUS dvigala ustvarja trajnostne odnose.

"Za popolno prenovo dvigal v našem poslovnem kompleksu smo izbrali SUS. Izjemno smo zadovoljni z vašim profesionalnim pristopom, hitro izvedbo in natančnostjo. Hvaležni smo za jasno komunikacijo skozi celoten proces. Brez dvoma bomo z vašimi storitvami sodelovali tudi v prihodnje."

Lastnik Zgradbe

"Vzdrževanje dvigal z vašo ekipo , sploh pa vašim serviserjem, je za nas preprosto brezskrbno. Redni servisni pregledi in hitro ukrepanje v primeru okvar nas resnično razbremenjujejo. Nimam več pripomb s strani stanovalcev ali obiskovalcev, kar je neprecenljivo."

Upravnik Objekta

"Moram pohvaliti vaše vzdrževalce. Odkar ste prevzeli skrb za dvigalo v naši stavbi, deluje brez problemov. Končno se lahko zanesem na to, da bom pravočasno prišla na delo!"

Stanovalka

"Sodelovanje z vami pri gradnji našega novega kompleksa je bilo več kot uspešno. Imate izjemno strokovno in zanesljivo ekipo. Vse se je izpeljalo točno tako, kot je bilo načrtovano, brez zamud ali zapletov."

Investitor

"Veselim se vsakega vašega obiska, saj vem, da bodo dvigala po servisu delovala brezhibno. Vaša tehnična podpora je zlata vredna, vedno dosegljiva in učinkovita."

Tehnični Vodja

"Stranke so opazile, da dvigala delujejo veliko bolj zanesljivo odkar ste vi zadolženi za njihovo vzdrževanje. To je zelo pomembno za nas in za naš ugled. Hvala!"

Vodja Nakupovalnega Centra

"Vaša ekipa je namestila novo dvigalo in nam s tem dvignila standard storitve. Opažam, da so gosti bolj zadovoljni, kar se odraža tudi v ocenah našega hotela."

Hotelier

"Vaši inženirji so se odlično znašli v zapletenih tehničnih zahtevah našega projekta. Kakovost izvedbe in estetski vidik sta naravnost izjemna. Sodelovanje z vami je bilo res prijetno."

Arhitekt

"V naši poslovni stavbi so dvigala vedno delovala brez težav, odkar ste prevzeli vzdrževanje. Ne morem si predstavljati boljše storitve!"

Poslovni Najemnik

"Zelo me je navdušila vaša uporaba najnovejše tehnologije pri vzdrževanju dvigal. S tem ste znatno izboljšali njihovo delovanje in zanesljivost."

Inženir

"Vaša storitev je dodala ogromno vrednost nepremičninam, ki jih prodajam. Po tem, ko ste opravili prenovo, so bila stanovanja kot za med!"

Nepremičninski Agent

"Kot varnostnik v poslovni zgradbi mi je zelo pomembno, da so dvigala varna in zanesljiva. Odkar skrbite za to, ni bilo več nobenih težav."

Varnostnik

"Zahvaljujem se vam za hitro in učinkovito delo. Dvigala so zdaj veliko bolj zanesljiva in hitra. Res olajšate naš vsakdan."

Sodelavec v Uradni Zgradbi

"Izredno sem zadovoljen z delovanjem dvigal v naši poslovni zgradbi. Vaša ekipa je zelo strokovna in prilagodljiva. Toplo priporočam!"

Direktor Podjetja

"Zelo sem zadovoljen s hitrostjo in kakovostjo vašega dela. Vaša storitev je zagotovo povečala vrednost mojega stanovanja."

Lastnik Stanovanja

"Odzvali ste se v rekordnem času, ko smo imeli nujno potrebno popravilo dvigala v našem večnadstropnem parkirišču. To je za nas izjemno pomembno in cenjeno."

Upravnik Parkirišča

"Zahvaljujem se vam za izjemno storitev pri vzdrževanju dvigal v naših javnih zgradbah. Vaše storitve so vedno na visokem nivoju in zanesljive."

Državni Uradnik

"Odkar ste namestili nova dvigala, opažam, da so stranke veliko bolj zadovoljne. To se pozna tudi pri nas, prodajalcih. Za nas je to velika stvar!"

Prodajalec v Trgovskem Centru

"Dvigala v naši šoli so zdaj veliko bolj zanesljiva. To je olajšalo vsakdan nam učiteljem, učencem in tudi staršem. Iskrena hvala za vaše odlično delo!"

Učitelj v Šoli

bottom of page