top of page

Tovorna dvigala

Podjetje SUS ima v svoji ponudbi robustna tovorna dvigala, zasnovana za prevoz težkega blaga in materialov. SUS tovorna dvigala so idealna za skladišča, tovarne, trgovske centre in druge poslovno-industrijske objekte.

Idealno za zahtevne industrijske aplikacije in visoko pretočne stavbe, kot so skladišča, supermarketi, parkirne stavbe, bolnišnice, nakupovalna središča ali večnamenski objekti.

SUS edinstvene rešitve za tovorna dvigala omogočajo prilagojene dimenzije in zagotavljajo dvigala, ki so popolnoma prilagojena specifikacijam jaška ali določenega prostora v objektu.

Antimagnetni inox, pocinkano jeklo ali jeklo pobarvano z epoksi barvami, različne vrste zaščitnih letev in trajne talne obloge predstavljajo le del SUS ponudbe za notranjost kabine tovornega dvigala. Širok nabor notranjih opcij zagotavlja, da je SUS dvigalo prilagodljivo, funkcionalno in zasnovano za dolgo življenjsko dobo, kar predstavlja dovršeno transportno sredstvo za vsakodnevne industrijske izzive.

Univerzalna uporaba

Edinstvene rešitve

Trajnostna sodobnost

GLC z Spremljevalcom
Hydraulic
0.15 m/s 300 - 2000Kg
GLC brez Spremljevalcom
Hydraulic
0.63 m/s 300 - 2000Kg
GLP brez Spremljevalcom
Hydraulic
0.3 m/s 300 - 2000Kg

Za več informacij o SUS tovornih dvigalih ali izdelavo ponudbe stopite v stik z nami po telefonu na številko 01 620 77 44 ali preko spletne pošte na naslov info@sus.si.

bottom of page