top of page
SUS_97.jpg

OBNOVA IN MODERNIZACIJA DVIGAL

Nadgradite svojo raven varnosti in udobja.

Nadgradite svojo raven varnosti in udobja.

Obnova starega dvigala je nujno potrebna, saj vam zagotovi, da je dvigalo v skladu s standardom, pravilnikom in direktivo. Modernizacija dvigala uporabnikom omogoči udobnejšo izkušnjo v vožnji.

Inovativna posodobitev za vrhunsko varnost in učinkovitost

Nabor zakonskih predpisov glede ravni varnosti dvigala ne velja le za nove dvigalne sisteme, temveč tudi za bolj ali manj stare.

 

Starejši dvigalni sistemi v mnogih tehničnih pogledih pogosto ne ustrezajo trenutno veljavnim standardom, kar lahko prispeva k različnim nevarnostim. Ne le, da z obnovo dvigalnega sistema zagotovite varnost slehernemu uporabniku dvigala,  bistveno izboljšate tudi energetsko učinkovitost ter udobje upravljanja in vožnje. Najsodobnejši krmilni sistemi in pogoni zagotavljajo maksimalno razpoložljivost in hkrati prispevajo k prihrankom na stroških energije.

Strokovno svetovanje

Pravočasna posodobitev dvigalnega sistema prinaša številne prednosti tako za lastnike in upravljavce kot tudi za uporabnike.

V podjetju SUS za vsak primer obnove ali modernizacije dvigala najdemo optimalno rešitev. Ne glede na to, ali gre za zamenjavo posameznih komponent (na primer pogona vrat ali opreme kabine) ali za obsežno prenovo, so SUS strokovnjaki vedno pripravljeni svetovati glede obsega in časovnega poteka ter za vas poiskati najboljšo in obenem ugodno možnost glede na dane okoliščine in regulative.

Inovativna posodobitev za varnost in učinkovitost.

  • Najvišja stopnja varnosti delovanja

  • Večja razpoložljivost

  • Večja učinkovitost zaradi manjše porabe energije

  • Izboljšano udobje vožnje in upravljanja

  • Sodobnejši videz

  • Povečanje vrednosti nepremičnine

  • Skladnost s standardi in zakonodajo

SUS_98.jpg

Napredna storitev za uporabnike

Sodobno natančno upravljanje in nadzor pomikanja dvigala zmanjšuje čas potovanja za približno 20 % v primerjavi z obstoječimi sistemi. Povprečni čas čakanja potnikov, ne glede na nadstropje, je ob uporabi večih dvigal v skupni povezavi (duplex, triplex) krajši za 20 % do celo 40% v primerjavi s simpleks delovanjem.

Večja varnost

Sodobne regulative za dvigala so posebno striktne glede varnostnih zahtev. Z uporabo elektronskega nadzora obremenjenosti kabine, svetlobne zavese, govorne najave in sistemov komunikacije z zunanjo povezavo v nujnih primerih se povečuje varnost potnikov.

Prihranek energije

Sodobni mehanizmi upravljanja omogočajo učinkovit nadzor motorja, s čimer se prihrani med 40 % in 50% energije v primerjavi s starejšimi sistemi.

Izboljšana kvaliteta

Naprednejši sistemi vsebujejo najsodobnejše elektronske komponente, s čimer se zagotovi zanesljivost in prilagodljivost. Močno se izboljša tudi udobje v vožnji in natančnost pristajanja. Novi sistem pogona vrat omogoča učinkovitejše in hitrejše upravljanje vrat.

Osvežite izgled dvigala

Podjetje SUS ponuja pester izbor najrazličnejših materialov, s katerimi lahko zadostimo vsaki vaši potrebi. Povejte nam vaše želje in se prepričajte, da lahko odgovorimo nanje.

HITRI, UČINKOVITI IN ODZIVNI.
Za pridobitev brezplačnega pregleda ali ponudbe za servis vašega dvigala nas kontaktirajte po telefonu na številko 01 620 77 44 ali preko spletne pošte na naslov info@sus.si. 

bottom of page