top of page
SUS_97.jpg

KAKOVOST.  UČINKOVITOST.  ELEGANCA.

SUS DVIGALA

SUS dvigala so sinonim za kakovost, zanesljivost, trajnost in sodobni dizajn. Dvigala so izdelana s poudarkom na udobju in varnosti uporabnikov ter energetski učinkoviti delovanja. S širokim naborom SUS dvigal lahko zadovoljimo potrebe tudi najbolj zahtevnih strank, bodisi za manjše stanovanjske zgradbe bodisi za velike poslovne objekte in industrijske obrate.

Naše delo je sinonim za kakovost.

Montaža dvigal

Tehnična podpora 24/7

Svetovanje

SUS kolektiv z obsežnim znanjem in pristopom po meri zagotavlja, da je vsak del projekta izveden z najvišjo stopnjo natančnosti in profesionalnosti, ne glede na kompleksnost vašega projekta.

Stranka je zgolj s pritiskom na gumb v nekaj trenutkih povezana s SUS dežurno tehnično podporo, ki poskrbi za hitro in zanesljivo intervencijo.

Podjetje SUS sodeluje z naročniki iz vseh koncev sveta. SUS strokovnjak pride na lokacijo, kjer opravi temeljit pregled pred finalno fazo in uradnim zagonom vašega projekta.

Zahtevni izzivi so naša strast. Posredujte nam specifikacije vašega projekta, mi pa vam bomo izdelali in ponudili optimalno rešitev.

bottom of page