top of page
Dumbwaiter-Elevator-1.jpg

Mala tovorna dvigala

SUS mala tovorna dvigala se večinoma uporabljajo v restavracijah, hotelih in vilah za prevoz hrane iz kuhinje do jedilnega prostora ali drugih potrebščin med nadstropji. Pri dvigalih za prenos hrane se običajno uporabljajo vrata na principu giljotine in so, tako kot kabina, iz higienskih razlogov prevlečena z nerjavečim jeklom. Malo tovorno dvigalo je mogoče izdelati na podlagi nosilne kapacitete in želenih lastnosti.

Vzpenjajte se s stilom in udobjem.

Vsak prevoz z nami je prijetno in sproščujoče doživetje.

Najsodobnejša tehnologija, inovativnost, estetsko dovršeno oblikovanje ter izbor barv, zanesljivost v kombinaciji s skoraj neslišnim delovanjem, jasna demarkacijska linija ter unikatni mehanizem za hitro in brezhibno odpravljanje morebitnih težav skupaj tvorijo izjemno celoto.

Tekoče stopnice SUS premostijo razdalje in ustvarjajo "vizualne povezave" med različnimi prostori. Ne le, da skrajšajo poti, temveč se tudi popolnoma vključijo v okolico, bodisi v visokih trgovinah, obsežnih nakupovalnih centrih, letališčih ali železniških postajah.

Estia
Traction
0.5 m/s 100-150Kg

Za več informacij o SUS malih tovornih dvigalih ali izdelavo ponudbe stopite v stik z nami po telefonu na številko 01 620 77 44 ali preko spletne pošte na naslov info@sus.si

bottom of page