top of page

OBJEKTI

Dvigalne storitve podjetja SUS so namenjene širokemu spektru objektov. Z SUS rešitvami opremljamo stanovanjske zgradbe, komercialne komplekse, industrijske objekte, bolnišnice, šole pa tudi nakupovalne centre in letališča. Vsak objekt se srečuje z edinstvenimi izzivi in zahtevami, SUS pa je vedno v polni pripravljenosti prilagajanja tem izzivom in zahtevam, ne glede na to, ali gre za potrebo po povečanju zmogljivosti prevoza ali zmanjšanju hrupa ali pa izpolnjevanju strogih varnostnih predpisov. SUS kolektiv je s svojim poglobljenim razumevanjem in dolgoletnimi izkušnjami v panogi dvigal vedno v polni pripravljenosti pomagati strankam najti optimalno rešitev za njihove potrebe.

Popolno prileganje

Energetska učinkovitost

Zagotavljanje standardov

SUS na svetovnem trgu slovi po izjemni sposobnosti prilagodljivosti izdelave dvigal. Ne glede na to, ali gre za nov ali že obstoječ objekt, SUS kolektiv poskrbi za vse. SUS strokovnjaki vam bodo zagotovili optimalno rešitev, primerno vašim potrebam.

Podjetje SUS se pri svojem razvoju zaveda pomena trajnostnega pristopa. Značilnosti SUS dvigal, kot so pogonski motorji, LED osvetlitev, regenerativni sistemi in način mirovanja, odražajo spoštovanje tako do uporabnikov kot tudi do okolja.

SUS sistemi za vertikalni transport so v skladu z in certificirani po standardih, kot so EN81-20/50, EN81-21 & EN81-1, EN 81-20 in EN81-41. Prav tako ustrezajo Direktivi 2006/42/EC in ISO 9001 za oblikovanje ter proizvodnjo.

IZBRATI SUS POMENI IZBRATI FLEKSIBILNOST.
Prilagajanje vašim potrebam ni opcija, je naša zavezanost. Nudimo rešitve za različne funkcionalne in arhitektonske zahteve. Zahteve po učinkovitosti so naša prioriteta.

bottom of page