top of page
SUS_95.jpg

MONTAŽA DVIGAL

SUS DVIGALA – KAKOVOST V ODNOSU IN PRODUKTU

Prepustite se udobju vožnje v tišini, ki vam jo ponujajo naša kvalitetna dvigala SUS – ne glede na to, ali imate jašek ali ne. Zaradi svoje izjemne kvalitete, tihega delovanja in enostavnosti uporabe so dvigala SUS priljubljena po vsej Sloveniji (Več o tem). Z dvigali blagovne znamke SUS vsakodnevno potuje več kot 56 milijonov potnikov. Naša predanost kakovosti se kaže v sodelovanju z vrhunskimi evropskimi proizvajalci, ki izpolnjujejo varnostne standarde EN-81. Z ustreznim in rednim servisiranjem lahko dvigala SUS služijo vašim potrebam vsaj 25 let.

Ključni razlogi, zakaj so dvigala SUS najboljša izbira za vaš objekt.

Dvigala SUS so oblikovana po vaši meri. Ne samo, da jih popolnoma prilagodimo vašemu objektu, nudimo vam tudi izbor različnih materialov in barv.

 

Kakovost in zanesljivost zagotavljamo z uporabo visokokakovostnih elektronskih in mehanskih komponent priznanih nemških ter evropskih proizvajalcev. Preden dvigala SUS zapustijo proizvodnjo, so temeljito pregledana, testirana in odobrena s strani strokovnjakov.

 

Ob nakupu vam za brezskrbno uporabo dvigala zagotovimo 24-mesečno garancijo. Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, zato ponujamo celovito tehnično podporo skozi celotno življenjsko dobo dvigala.

 

SUS strokovnjaki in tehnična podpora so v nenehni pripravljenosti na vaš klic. Klicni center tehnične službe je tu za vas 24/7 na dežurni telefonski številki.

 

Z izbiro dvigal SUS si ne zagotovite le kakovosti, temveč tudi trajnost, saj so naša dvigala okolju prijazna in vam omogočajo znatne prihranke pri porabi energije.

Screenshot 2023-07-04 084317.png

HITRI, UČINKOVITI IN ODZIVNI.
Več informacij lahko najdete v SUS Katalogu ali pa nas kontaktirajte po telefonu 01 620 77 44. 
Pripravili vam bomo ponudbo v skladu s tehničnimi potrebami in vašimi željami. Na vašo željo vam brezplačno izrišemo tudi tloris dvigala.

SUS dvigala

Vsi modeli SUS dvigal so sinonim za kakovost, zanesljivost, trajnost in sodobni dizajn. Dvigala so izdelana s poudarkom na udobje in varnost uporabnikov ter energetski učinkoviti delovanja. S širokim naborom SUS dvigal lahko zadovoljimo potrebe tudi najbolj zahtevnih strank, bodisi za manjše stanovanjske zgradbe bodisi za velike poslovne objekte in industrijske obrate.

FOTOGRAFIJE MONTIRANIH SUS DVIGAL

IZBRATI SUS POMENI IZBRATI FLEKSIBILNOST.
Prilagajanje vašim potrebam ni opcija, je naša zavezanost. Nudimo rešitve za različne funkcionalne in arhitekturne zahteve. Zahteve po učinkovitosti so naša prioriteta.

bottom of page