top of page

SUS DVIGALA: Povezovanje in Navdih na Dogodku #OlyTalks


V srcu Ljubljane, v hotelu Radisson Blu Plaza, je podjetje SUS DVIGALA nedavno gostilo nepozaben dogodek #OlyTalks, ki je svojim poslovnim partnerjem ponudil izjemno izkušnjo. Ta dogodek ni bil zgolj srečanje s slovenskimi olimpijci, temveč priložnost, da pokažemo našo zavezanost k inovativnosti, izobraževanju in navdihovanju.


Podrobni vpogledi v dogodek:

  1. Iskrene in doživete zgodbe: Gostje so imeli priložnost slišati osebne zgodbe Ceneta Prevca, Glorie Kotnik in Andreja Miklavca. Ti vrhunski športniki so delili svoje izkušnje z vzponi in padci, uspehi in izzivi na svojih športnih poteh, kar je občinstvu ponudilo dragocene uvide v svet vrhunskega športa.

  2. Živahne razprave o ključnih temah: Pogovori so se dotaknili pomembnih tem, kot so mentalna vzdržljivost, strategije treninga in pomembnost timskega duha. Te razprave so bile koristne ne samo za športnike, ampak za vse prisotne, saj so se nanašale na univerzalne teme uspeha in osebnega razvoja.

  3. Odlične priložnosti za mreženje: Udeleženci so imeli priložnost povezati se z vrhunskimi strokovnjaki, deliti lastne izkušnje in razpravljati o prihodnjih trendih in inovacijah v športu. To mreženje je ponudilo neprecenljivo priložnost za izmenjavo idej in izgradnjo trajnostnih profesionalnih odnosov.



Zahvala udeležencem: Posebna zahvala gre vsem, ki ste se udeležili SUS dogodka ter s svojim navdušenjem, vprašanji in prispevki obogatili #OlyTalks. Prisotnost vseh sodelujočih je poudarila pomen povezovanja, sodelovanja in skupnega učenja. V podjetju SUS DVIGALA smo ponosni, da smo lahko del takšnega navdihujočega dogodka in že načrtujemo naslednje korake za nadaljnje prinašanje vrednosti in inovacij v našo industrijo.

S tem dogodkom smo v SUS DVIGALA dokazali, da naša zavezanost k izboljšavam in inovacijam presega naše poslovne cilje, saj si prizadevamo za spodbujanje osebnega in profesionalnega razvoja naše skupnosti. Hvala, ker ste bili del te izjemne izkušnje. Pričakujemo, da bomo v prihodnosti še naprej soustvarjali podobne dogodke, ki bogatijo in navdihujejo.





82 views0 comments
bottom of page