top of page

Zaposlovalec leta - Zlata nit



Ponovna Potrditev Odličnosti

V podjetju SUS Dvigala smo znova obkroženi z valom ponosa in zadovoljstva, ki presega meje naših pisarn in terenskega dela. Z velikim navdušenjem smo oznanili, da smo že drugo leto zapored uvrščeni med finaliste prestižnega tekmovanja "Zaposlovalec leta - Zlata nit". To priznanje ni zgolj simbol našega truda in zagnanosti, ampak odraža globlje vrednote in kulturo, ki jo vsakodnevno negujemo in razvijamo v našem podjetju.

 

Nepogrešljiv Prispevek Vsakega Posameznika

Naša pot do tega izjemnega dosežka ni bila samoumevna. Zahtevala je neprestano predanost, inovativnost in, kar je najpomembnejše, skupni trud celotne ekipe SUS Dvigala. Vsak sodelavec, od inženirjev in tehnikov do administrativnega osebja in vodstva, je s svojim edinstvenim prispevkom in zavzetostjo pomembno prispeval k temu, da smo danes lahko ponosni na ta dosežek. Iskrene čestitke torej vsaki in vsakemu izmed vas, ki z energijo in trudom vsak dan prispevate k pozitivni atmosferi in napredku podjetja.

 


Gradnja Temeljev za Prihodnost

V SUS Dvigala smo si zastavili visoke cilje. Verjamemo, da je naša skupna zagnanost in predanost temelj, na katerem lahko gradimo trajno uspešnost in odličnost. Ta ponovna uvrstitev med finaliste "Zaposlovalec leta - Zlata nit" je dokaz, da smo na pravi poti, in motivacija za nadaljnje delo. Zavedamo se, da je vsak dan nova priložnost za izboljšave, za uvajanje inovacij in za krepitev temeljev, ki so nas pripeljali do sem. Z vsakim skupnim uspehom smo korak bližje k utrjevanju našega položaja kot enega izmed vodilnih zaposlovalcev v državi.

 

Zavezanost Odličnosti in Inovativnosti

Naš uspeh ni le odraz trdega dela, ampak tudi naše zavezanosti odličnosti in inovativnosti v vseh segmentih našega delovanja. Stalno težimo k izboljšavam, bodisi v tehnološkem razvoju, procesih dela ali v razvoju naših zaposlenih. Priznanje "Zaposlovalec leta - Zlata nit" nam služi kot potrditev, da so naše vrednote – kot so integriteta, spoštovanje in sodelovanje – prave vrednote, ki vodijo k uspehu.

 

Zahvala in Pogled Naprej

Na koncu, ta dosežek ni samo naš uspeh, ampak uspeh celotne skupnosti SUS Dvigala. Brez predanosti, strasti in trdega dela vsakega posameznika v naši ekipi, ta uspeh ne bi bil mogoč. Zato je naša največja zahvala namenjena prav vam, dragi sodelavci.

 

Gledamo naprej z optimizmom in zagnanostjo, pripravljeni na nove izzive in priložnosti, ki nas čakajo. Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi nadaljevali našo pot odličnosti, inovacij in uspeha. Naj ta priznanje služi kot opomnik, da skupaj zmoremo vse, in naj nas vodi pri nadaljnjem delu in uresničevanju naših skupnih ciljev.

 

Naša zgodba se nadaljuje, in komaj čakamo, da vidimo, kaj vse nas še čaka na tej poti. Hvala, ker ste ključni del te izjemne zgodbe. Skupaj gradimo prihodnost, ki obeta še več uspehov in priložnosti za vse nas.

 

30 views0 comments
bottom of page