top of page

Zlata Nit 2024: Kako SUS DVIGALA Ustvarja Prihodnost Industrije

SUS DVIGALA: Finalist prestižne nagrade Zlata nit 2024 za mala podjetja v industriji dvigal



Podjetje SUS DVIGALA d.o.o., strokovnjaki za dvigalne sisteme, je s ponosom prejemnik priznanja finalist Zlata nit 2024 za mala podjetja, ki ga podeljuje časnik Dnevnik v okviru projekta Zlata nit. To priznanje je potrditev našemu trudu pri ustvarjanju izjemnega delovnega okolja in kulture v industriji dvigal, kjer sta osebni razvoj in medsebojni odnosi ključnega pomena za naš uspeh.


V četrtek, 28.04.2024, je bilo na podelitvi nagrad Zlata nit podjetje SUS DVIGALA razglašeno za finalista nagrade Zlata nit 2024 za mala podjetja, kar je potrditev naših izjemnih praks v kadrovski politiki in delovnem okolju. Priznanje potrjuje našo zavezanost aktivnemu poslušanju, učenju, celoviti podpori zaposlenih in vrednotenju ter deljenju znanja v okolju industrije dvigal.


SUS DVIGALA je zavezan k ustvarjanju delovnega okolja, ki spodbuja medsebojno podporo in osebni razvoj zaposlenih, s tem pa krepi našo sposobnost zagotavljanja vrhunske kakovosti in inovativnih rešitev v industriji dvigal. Naša vizija in cilji so usmerjeni v zagotavljanje izjemnih rezultatov in krepitev zaupanja naših partnerjev ter ustvarjanje boljših priložnosti za vse zaposlene in sodelavce v industriji dvigal.



Naš uspeh ni le rezultat našega strokovnega znanja in inovacij v tehnologiji dvigal, ampak tudi odličnega sodelovanja med našimi zaposlenimi in partnerji. S tem priznanjem želimo še dodatno okrepiti naše partnerstvo s strokovno in širšo skupnostjo ter ponuditi edinstveno priložnost za rast in razvoj naših zaposlenih.


Ana Sedej, direktorica SUS DVIGALA, ob priznanju poudarja, da je prestižna nagrada potrditev in navdih za nadaljevanje z vizijo podjetja. Ta vizija zajema razvoj dinamičnega in inovativnega delovnega okolja, ki spodbuja osebni in profesionalni razvoj zaposlenih v industriji dvigal. Izraža ponos na podjetje, ki ga je ustvarila, ter poudarja, da je to priznanje dokaz trdega dela in zavezanosti celotne ekipe k odličnosti.



Zlata nit je projekt, ki ga organizira časnik Dnevnik, z namenom prepoznavanja in nagrajevanja izjemnih dosežkov na področju razvoja in upravljanja človeških virov v različnih sektorjih, vključno z industrijo dvigal. SUS DVIGALA se zahvaljuje organizatorjem za priznanje in se veseli nadaljnjih priložnosti za razvoj in izkazovanje odličnosti v sektorju dvigal.

Več informacij o naših dosežkih in delovnih priložnostih v industriji dvigal najdete na spletni strani www.sus.si


 

O SUS DVIGALA


SUS DVIGALA je vodilni ponudnik rešitev na področju dvigal v Sloveniji, specializiran za servisiranje, namestitev, modernizacijo in nujno tehnično podporo dvigal. Z več kot 20 letnimi izkušnjami in ekipom vrhunskih strokovnjakov smo zavezani inovacijam, kakovosti in odličnosti v vsem, kar počnemo. Naša zavezanost k ustvarjanju vrednosti za naše stranke in razvoju naših zaposlenih nas postavlja v sam vrh industrije dvigal.


 

Izjava o omejitvi odgovornosti


To sporočilo za javnost vsebuje napovedi, ki se nanašajo na prihodnje načrte in uspešnost poslovanja v industriji dvigal. Takšne napovedi temeljijo na trenutnih predpostavkah in pričakovanjih vodstva ter so podvržene določenim tveganjem in negotovostim, ki bi lahko povzročili, da se dejanski rezultati bistveno razlikujejo od pričakovanih. SUS DVIGALA se ne zavezuje k posodabljanju kakršnih koli napovedi, ki se nanašajo na prihodnost v kontekstu industrije dvigal.

27 views0 comments
bottom of page