top of page
Screenshot 2023-05-31 123104.png

Tekoče stopnice in klančine

Podjetje SUS ima v svoji ponudbi vrhunske tekoče stopnice in klančine, ki izboljšujejo pretok ljudi v visoko pretočnih območjih, kot so nakupovalni centri, letališča in metro postaje.

Potujte varno in udobno.

Vsak premik s SUS tekočimi stopnicami in klančinami je prijetno in sproščujoče doživetje.

Celotno izjemno podobo stopnic in klančin opredeljuje najsodobnejša tehnologija, inovativnost, estetsko dovršeno oblikovanje in izbor barv, zanesljivost v kombinaciji s skoraj neslišnim delovanjem, jasna demarkacijska linija ter unikatni mehanizem za hitro in brezhibno odpravljanje morebitnih težav.

SUS tekoče stopnice premostijo razdalje in ustvarjajo vizualne povezave med različnimi prostori. Ne le, da skrajšajo poti, temveč se tudi popolnoma vključijo v okolico, bodisi v visokih trgovinah, obsežnih nakupovalnih centrih, letališčih ali železniških postajah.

Uredbe

Enojna enota

Enojna enota je preprosta aplikacija za povezovanje dveh nivojev. Primerna je za zgradbe, kjer potniški promet večinoma teče v eno smer. Fleksibilno prilagajanje prometnemu toku je mogoče.

1.jpg

Prekinjeno & vzporedno (eno & dvosmerni promet)

Vzporedna prekinjena ureditev se uporablja predvsem v veleblagovnicah in zgradbah javnega prevoza z velikim prometom. Ko imate tri ali več tekočih stopnic, bi moralo biti možno spremeniti smer vožnje glede na prometni tok.

Neprekinjeno (enosmerni promet)

Neprekinjena ureditev se večinoma uporablja v manjših veleblagovnicah za povezavo treh prodajnih nivojev. Potrebuje več prostora kot prekinjena ureditev.

Prekrižano, neprekinjeno (dvosmerni promet)

Neprekinjena prekrižana ureditev se uporablja predvsem v večjih veleblagovnicah, javnih zgradbah in zgradbah javnega prevoza, kjer morajo biti prevozni časi med več nivoji na minimalnih ravneh.

Public Traffic DHS 200-30
0.5 - 0.65 m/s 23.2 - 27.3 - 30 stopinj
Horizontal Steps 3 Step W:1000-800-600 mm
Komercilni DHS 200-30 K
0.5 m/s 35 -30 stopinj
Horizontal Steps 2 Step W: 1000-800-600 mm

Za več informacij o SUS stopnicah in klančinah ali izdelavo ponudbe stopite v stik z nami po telefonu na številko 01 620 77 44 ali preko spletne pošte na naslov info@sus.si.

bottom of page