top of page

NOVI VRHUNCI Z VZDRŽEVANJEM DVIGAL SUS - NEVIDNA POVEZAVA PROMINENTNIH SLOVENCEV

Ko razmišljate o skupnih točkah med slovensko predsednico Nataša Pirc Musar, vrhunskim športnikom Primož Roglič in priznanim voditeljem Denis Avdić, se vam verjetno ne zdi, da bi se ti lahko prepletali okoli dvigal.

Vendar pa so ravno SUS dvigala tista, ki povezujejo te izjemne osebnosti naše dežele. Ta blog bo razkril edinstveno povezavo med temi znanimi Slovenci in vlogo, ki jo imajo SUS dvigala v njihovem vsakdanjem življenju.


Nataša Pirc Musar, predsednica Slovenije, vsakodnevno uporablja SUS dvigalo na svojem delovnem mestu. To ni zgolj naključje. Naše dvigalo je zasnovano tako, da zagotavlja nemoteno in udobno vožnjo, ki jo pričakujejo tudi najpomembnejše osebnosti. Zanimiva anekdota, ki priča o zanesljivosti naših storitev, je ta, da je bilo dvigalo ob enem izmed redkih izrednih dogodkov popravljeno v zgolj nekaj minutah. Ta dogodek je še dodatno poudaril pomembnost rednega vzdrževanja in kakovostnih delov, ki jih zagotavlja SUS team.


Primož Roglič, smučarski skakalec in vrhunski kolesar je prav tako redni uporabnik naših storitev. Da lahko ostane na vrhu svoje igre, potrebuje zanesljivo dvigalo, ki ga hitro in varno pripelje v svoj domu. In prav to zagotavljajo SUS – servis dvigal


Prav tako ne smemo pozabiti na Denis Avdič, priljubljenega voditelja in komika, ki se pred nastopi v različnih slovenskih krajih zanesljivo in udobno popelje s SUS dvigali. »Vedno ga pripeljejo tja, kamor želi in to brez težav«.


SUS dvigala ponuja vrhunske storitve vzdrževanja dvigal, ki ji zaupajo tudi najbolj priznane in znane osebnosti v Sloveniji. Naše storitve in deli so vrhunske kakovosti, kar zagotavlja zanesljivo delovanje in udobno vožnjo. Redno vzdrževanje je ključnega pomena za zagotavljanje nespremenjenega delovanja in gladke vožnje vaših dvigal. SUS dvigala so tu, da vam omogočimo brezskrbno vožnjo, ne glede na to, ali ste predsednik države, vrhunski športnik ali priznan voditelj.


Ne glede na vaše potrebe po vzdrževanju ali popravilu dvigal, so SUS dvigala prava izbira za vas. Naša ekipa je vedno pripravljena zagotoviti hitro in učinkovito storitev, ki ustreza visokim standardom, ki jih pričakujejo tudi najzahtevnejši uporabniki.


Povabimo vas, da se pridružite našim zadovoljnim strankam. Ne glede na to ali potrebujete redno vzdrževanje dvigala, nujno popravilo ali 24 urno dežurno službo, se lahko zanesete na SUS dvigala. Ker nič ni pomembnejše kot zanesljiva, varna in gladka vožnja z dvigalom.


Ne dovolite, da bi se vaše dvigalo ustavilo ali začelo delovati nepravilno. Izberite SUS dvigala - zanesljivo izbiro, ki ji zaupajo tudi najpomembnejše osebnosti naše dežele. Zaupajte nam – mi bomo poskrbeli za vaše dvigalo, tako kot skrbimo za dvigala s katerimi se vozijo Nataša Pirc Musar, Primož Roglič in Denis Avdič.


56 views0 comments
bottom of page